MIÉRT PONT PODCAST?

EGYRE TÖBBEN LESZNEK RENDSZERES HALLGATÓK

A legutóbbi kutatások szerint az online aktív tartalomfogyasztók kicsit több, mint 30%-a hallgat rendszeresen podcastot. A podcast

Közvetlenül szólhat a hallgatókhoz

Nincs még egy online médium, amin keresztül ennyire közvetlenül beszélhet a tartalomfogyasztókhoz például vezetés, vagy utazás közben, amivel együtt főzhetnek, vagy barkácsolhatnak. Ott lehet velük folyamatosan a munkahelyükön, és akár edzés közben is. Ami ennyire nincs időhöz kötve: ezzel kezdhetik és fejezhetik be a napot.

A podcast bevételt hoz

A megfelelő podcasttal megmutathatja, hogy az ön üzletének fontos mondanivalója lehet a számukra. A bizalmat és ismerteket oszthat meg, eközben pedig elköteleződést alakíthat ki a brandje és a termékei, szolgáltatásai iránt.

A podcast újrafelhasználható

Egy jó audió-tartalom több platformon is újrafelhasználható. Készülhet belőle blogbejegyzés, honlaptartalom, közösségimédia-poszt, de akár videóbejegyzés is.

Szolgáltatásaink

Podcastkészítés cégeknek és podcastereknek

01

Stúdióbérlés (Átmenetileg szünetel!)

Belvárosi stúdiónk saját technikai személyzetünkkel kibérelhető. Ha úgy gondolja, hogy otthonosan mozog az audiotartalom tervezésében és utómunkálataiban, mi lehetőséget biztosítunk, a podcast felvételére a belvárosi stúdiónkban.

Podcast stúdió
Utómunka Hello Podcast
02

Utómunka

Ha elkészült a felvétel, stúdiónkban teljeskörű vágást és effektelést hajtunk végre, hogy a hallgatói a lehető legjobb minőségben érhessék el a podcastját.

03

Felvétel külső helyszínen

Amennyiben Önnek kényelmesebb, vagy praktikusabb a saját vállalatánál, vagy egyéb saját helyszínen rögzíteni az adott adást, mi lehetőséget biztosítunk erre azzal, hogy stúdiófelszerelésünket a felvétel idejére az adott, külső helyszínre telepítjük.

Hangalámondás, voiceover, narráció
Podcast stratégia

04

Podcast stratégia

Igény szerint részt veszünk a podcast tervezésében, a formátum, a műfaj, a podcast műsoridejének és tartalmának, de akár a hostoknak és a hangoknak az optimális meghatározásában is. 

05

Hangalámondás, szignál és voiceover

Biztosítjuk a műsorához a megfelelő műsorvezetői hangot, a műsorközbeni narrátorokat és a szignálok hangjait. Elkészítjük a podcast szignálját, ami csak arra a műsorra jellemző, könnyen azonosítható hangzást biztosít.

Hangalámondás, voiceover, narráció
Marketing stratégia

06

Podcast marketing

Teljeskörű arculati és online, offline marketingtámogatást biztosítunk ügyfeleinkek. Kezeljük a podcast szervereket és biztosítjuk, hogy minden adás időben eljusson a hallgatókhoz a legnagyobb podcastszolgáltatók révén (Apple Podcast, Google Podcasts, Spotify…stb).

Vállalatoknak, vállalkozásoknak

Poróbálja ki a Podcast formátumot, hogy a válallata egy új tartalommal, új és elkötelezett ügyfeleket, vásárlókat szerezhessen, új, a termékében, vagy szolgáltatásában erősebben bízó üzleti hálózatot alakíthasson ki!

Önmegvalósító podcastereknek

Ha van egy jó podcast terved, mi szívesen teret adunk ahhoz, hogy megvalósíthasd önmagad és saját műsorod hostja lehess. Működjünk együtt, legyünk partnerek, hozzunk létre közös alkotásokat!

Csináljunk Podcastot
Írjon nekünk!

Beszéljük meg, hogy hogyan segíthetünk!

A küldés gomb megnyomásával Ön egyértelmű és kifejezett hozzájárulását adja számunkra, hogy személyes adatait az Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint kezeljük!

Share This