Rólunk

Elkötelezett szakemberek vagyunk

Rádiós, audió-tartalom, marketing kommunikációs, színházi és technikai szakemberekként csapatunk és alvállalkozóink elkötelezettek az audio-tartalomgyártás legmagasabb színvonalának képviseletében. Küldetésünk, hogy olyan hangzókat, műsorokat és podcastokat gyártsunk, amelyek valódi mondanivalóval és márkaképviselettel rendelkeznek és amelyekre büszkék a partnereink és mi is.

amit mi hozzáteszünk

Ezeken a területeken biztosan számíthat ránk

Podcast Stratégia

Részvétel a podcast stratégiájának, műfajának, felépítésének meghatározásában és tervezésében.

Professzionális Stúdiótechnika

Mi nem projekteszközökkel dolgozunk. Professzionális, 16 csatornás keverőpulttal, akár 6 résztvevő számra elegendő mikrofonnal és több csatorna külső hangforrás egyidejű bekapcsolására (telefon, Skype, Zoom…stb.) alkalmas berendezésekkel, szinte minden kívánságot ki tudunk elégíteni.

Szakmai Háttér

Munkatársaink és partnereink a területük legjobbjai között vannak. Professzionális műsor – és tartalomgyártók, szerkesztők a Magyar Rádiótól egykori munkatársaitól kezdve a regionális médián keresztül a lokális tartalomgyártókig. Több ezer óra műsorszerkesztéssel és élő közvetítéssel a hátuk mögött.

k

Platform management

Beállítjuk és kezeljük az összes nagy podcast hosting szolgáltató platformját a szerver beállításától az egyes epizódok managementjéig.

Brand Identitás

Kezeljük és hozzáigazítjuk a podcast tartalmát és felépítését az adott brand identitásához és képéhez, egyben beépítjük mindezt a podcast vizuális és audió arculatába is.

Együttműködés az Ön Partnereivel

Bár teljeskörű ügynökségi szolgáltatást nyújtunk, szívesen együttműködünk az Önöknél már meglévő cégekkel és ügynökségekkel, hogy együtt, még több ötlettel és kreativitással tudjuk segíteni a céljait.

Itt érhet el minket:

Where to fid us

Stúdióink: Budapest – Zala megye – Baranya megye

Telefon: +36.70.727.71.14

E-mail: hello [kukac ] hellopodcast [pont] hu

 

Csináljunk Podcastot
Írjon nekünk!

Beszéljük meg, hogy hogyan segíthetünk!

A küldés gomb megnyomásával Ön egyértelmű és kifejezett hozzájárulását adja számunkra, hogy személyes adatait az Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint kezeljük!

Share This