Let's make podcast!

A te podcastod

Még nem ismerünk Téged, de már hiszünk abban, hogy Te lehetsz a jövő podcastere. Gyere el hozzánk, beszéljük meg, hogyan készíthetünk közös podcastokat!

Hogyan működik?

Találj egy jó témát, készíts egy nagyon alapvető műsor- és tématervet, keress meg minket. Mi átnézzük a tervezetet és megbeszéljük, hogy mi hogyan látjuk a közös munkát. Felveszünk egy pilot adást és megnézzük, hogyan fogadja a közönség. Nem árulunk zsákbamacskát, az együttműködés elején szerződést kötünk veled, amely mindkét felet védi.

Let's make podcast!

amit mi hozzáteszünk

Ezeken a területeken biztosan számíthat ránk

Podcast Stratégia

Részvétel a podcast stratégiájának, műfajának, felépítésének meghatározásában és tervezésében.

Professzionális Stúdiótechnika

Mi nem projekteszközökkel dolgozunk. Professzionális, 16 csatornás keverőpulttal, akár 6 résztvevő számra elegendő mikrofonnal és több csatorna külső hangforrás egyidejű bekapcsolására (telefon, Skype, Zoom…stb.) alkalmas berendezésekkel, szinte minden kívánságot ki tudunk elégíteni.

Szakmai Háttér

Munkatársaink és partnereink a területük legjobbjai között vannak. Professzionális műsor – és tartalomgyártók, szerkesztők a Magyar Rádiótól egykori munkatársaitól kezdve a regionális médián keresztül a lokális tartalomgyártókig. Több ezer óra műsorszerkesztéssel és élő közvetítéssel a hátuk mögött.

k

Platform management

Beállítjuk és kezeljük az összes nagy podcast hosting szolgáltató platformját a szerver beállításától az egyes epizódok managementjéig.

Csináljunk Podcastot
Írjon nekünk!

Beszéljük meg, hogy hogyan segíthetünk!

A küldés gomb megnyomásával Ön egyértelmű és kifejezett hozzájárulását adja számunkra, hogy személyes adatait az Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint kezeljük!

Share This