Ring Podcast

RING PODCAST – NŐI TÖRTÉNETEK

A Ring Podcast egy vállalkozónőket, és a közepes és nagyobb méretű vállalatok felsővezetésében (board member) levő nőket bemutató online portrésorozat.

A készítők célja a sorozattal, hogy működő példákat és életutakat mutassanak be a női karriert és vállalkozást tervezőknek. A 2022-es évad a Hello Podcast közreműködésével átalakul és a vezetői és a vállalkozói fókusz a közéleti-női témákra fókuszál, nem bulvár stílusban. Egyben a Ring Podcast az egy host, egy vendég formátumról a több műsorvezetős formátumra tér át. Törekszünk rá, hogy erősítsük a nők hitét abban, hogy képesek határaikat és lehetőségeiket átlépni, hogy számukra sincsenek határok, csak lehetőségek.

A Ring Podcast honalpja: Ring Podcast

Greenside logó új2023

GREENSIDE PODCAST

A Greenside Podcast a Hello Podcast fenntarthatósági podcastja. Célja, hogy megoldásokat keressen és példákat mutasson fel a fenntartahatóbb életmód és felfogás területén, hogy ösztönözze az élhetőbb és környezetkímélőbb világ létrejöttét.

A podcast ezeken túl meghívott vendégeivel és szakértőivel próbál bepillantást nyerni a jelen és a jövő fenntarthatósági kérdéseibe, dedikált oldala pedig híreket és információkat oszt meg a zöld és fenntarthatósági kérdéskörben.

A Greenside Podcast honlapja: Greenside podcast

Share This